Skip to content

Kirjan tiedot ja tilaus

Hyvejohtajuus

(Kansi) Alexandre Havard: Hyvejohtajuus (klikkaa isommaksi) Kirjailija: Alexandre Havard
Painovuosi: 2009
Kirjan tiedot:
  • Kovakantinen
  • 172 sivua
ISBN: 978-952-92-5826-0
Hinta: 39,00 €

(sis. alv + toimitus*)

Kirjasta sanottua

Pidin kirjaa äärimmäisen kiehtovana, sillä se meni suoraan asian ytimeen: meidän tulee perustaa päätöksemme todellisuudelle, ja se taas vaatii todellisen käsityksen ihmispersoonasta.”

Francois Michelin, CEO emeritus, Group Michelin

Monimutkaisessa maailmassa yksinkertainen on arvokasta. Alexandre Havardin kirja Hyvejohtajuus on täynnä teräviä oivalluksia.”

Timo Soini, europarlamentaarikko

’Johtajuus on monen kutsumus, ei harvojen’, sanoo Alexandre Havard. Sanoisin jopa, että se johtajuus, mistä Havard puhuu – hyvejohtajuus – on jokaisen ihmisen kutsumus.

Sari Essayah, europarlamentaarikko

Hyvejohtajuus piristää kaiken johtajamössökirjallisuuden jälkeen.

Ulla-Maija Nikula, Sininauhaliiton puheenjohtaja

Hyvejohtajuus aiheutti johtamiskirjallisuudeksi positiivisen paljon ajatelmia… Kirjan ohjeet sopivat mielestäni jopa paremmin nykypäivän hyveihmiseksi kehittymiseen kuin kvartaalitalouden osakkeenomistajien tavoitteiden saavuttamiseen.”

Kimmo Juuti, liiketoiminnan kehitysjohtaja

Hyvejohtajuuden luettuani syntyi into kehittää hyveitä ja palvelutahtoa omassa elämässä.”

Cristina Andersson, kirjailija ja voittamisvalmentaja

Havard yhdistää vaivatta ja uskottavasti ymmärryksen johtajuudesta, ihmisyydestä ja kristillisen elämäntavan perusteista. Tämä viimeisin todennäköisesti aiheuttaa hänen jälkikristillisessä lukijakunnassaan nikottelua .”

Arto Antturi, pastori, Helsingin tuomiokirkko

Havard on johdonmukainen omille opetuksilleen.”

Pauli Juusela, päätoimittaja, Vantaan Lauri

Takakannesta

Johtajuus on ensisijaisesti luonteen asia – ei sen, mitä ihminen tietää tai osaa, vaan mitä hän on. Ihmisen luonnetta voidaan vahvistaa, sillä se on vapaan tahdon aluetta, toisin kuin temperamentti, joka on pitkälti jotakin synnynnäistä. Luonteen ytimessä ovat hyveet, toisin sanoen hyvät luonteenpiirteet, jotka näkyvät teoissa.

Hyvejohtajuus tarjoaa hyveissä kasvamisen metodologian jokaiselle. Johtajuus ei ole varattu vain eliitille, vaan se on monien kutsumus. Kirja sisältää esimerkkejä hyveiden ja johtajuuden yhteispelistä yhteiskunnan joka alalta: liike-elämästä, politiikasta, journalismista, koulutusalalta, uskonnosta, lääketieteestä ja myös vanhemmuudesta. Suomessakin asunut Havard mainitsee mm. saunan, Mannerheimin ja Helsingin Sinebrychoffin puiston.

Lisätietoja

Kustantaja: Providentia
Painotalo: Otava
Design ja taitto: Nordenswan & Siirilä
Suomentaja: Jason Lepojärvi
Alkuperäisteos: Virtuous Leadership: An Agenda for Personal Excellence (New York: Scepter Publishers 2007; ISBN 9781594170591)

* Toimitus on ilmainen Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Ulkomaisia tilauksia tai suurempia eriä varten pyydämme ottamaan yhteyttä myyntiimme: kirjamyynti@providentia.fi.

Tilaa kirja

Tilaa kirja Providentian kirjakaupasta: